KLIP

25.10.2011 19:38

Ahojte!

Minulý piatok sa uskutočnila premiéra v poradí už druhého klipu speváka Mira Šmajdu! Klip s názvom Loneliness sa nahrával v Košiciach a to tri dni za sebou. O tomto klipe sa za tých pár dní už dosť veľa popísalo takže ja to už ďalej rozoberať veľmi nebudem. Poviem vám len môj názor. Takže čo sa týka kvality klipu a práce na ňom tak to nemôžem povedať jedno krivé slovo. Aj keď sa veľmi nevyznám do tvorby klipov predpokladám, že takto perfektne to zostrihať a spraviť všetky tie efekty nebolo  určite jednoduché. Ďalej musím vyjadriť veľký obdiv pred všetkými účinkujúcimi. Podľa môjho zdroja natáčanie ani zďaleka nebola prechádzka ružovou záhradou. Klip má približne tri a pol minúty no natáčanie tých hromadných scén (diskotéka) trvalo celý deň. Najprv sa natočili scény len s chalanmi z kapely ako hrajú na nástroje a až poobede prišli na rad aj scény s poskakujúcimi ľuďmi. Podľa mňa tí ľudia od toho natáčania pesničku loneliness nepočuli ani raz lebo pokiaľ viem tú pesničku počuli v ten deň minimálne dvestokrát za sebou. A to dokonca v dvakrát sem tam až trikrát zrýchlenej verzii. A všetci museli stále skákať, takže sa čudujem, že holky s lodičkami na nohách to prežili. No a teraz prejdem k scenáru tohto klipu. Takže keďže ho takmer celý vymyslel Miro ... nič iné sa od neho čakať nedalo. Typický Miro. Vždy musí byť iný a stále musí vyprodukovať niečo iné ako ostatní. Ale mne sa ten klip veľmi páči. Veď čo je na tom, že sú tam drogy, alkohol a sex?  Veď to všetko je súčasťou našeho každodenného života. Veď sa na to stačí pozrieť ako na metaforu. Tak napríklad. Drogy predsa nemusia byť len tie silné drogy ako marihuana, kokaín a podobne ... kľudne to môžu byť iné návykové látky, sociálne siete :D (a pod.), na ktorých sme závislí a ani si to neuvedomujeme. Tá pesnička má jednoznačne veľa do seba. Len sa nad tým treba zamyslieť. Ale zas to netreba preháňať :D Aby sme potom nezabudli na okolitý svet a necítili sme sa "Osamelí" :) Takže tomuto klipu dávam 9 bodov z 10. Prečo ten jeden bod dole? Lebo vždy môže byť niečo lepšie. Vždy by sa to dalo ešte nejako vylepšiť. Nemôže byť predsa všetko dokonalé. :) A ako sa vám páči/nepáči tento klip? Na koľko bodov z 10 by ste ho ohodnotili? Pokojne píšte svoje názory do komentov. Tu vás za to nikto nezbije :) Veď predsa každý má právo na svoj vlastný názor :) A ak ste ešte náhodou tento klip nevidel, nech sa páči, tu je odkaz: https://www.youtube.com/watch?v=wJtwhdD2APc      Tinushqaaa :D

PS: Keďže ste ma veľmi potešili komentármi pri predchádzajúcej časti poviedky, idem písať ďalší diel a možno ho pridám už dnes alebo najneskôr zajtra večer :).

KLIP

Loneliness

miki | 27.10.2011

Klip se mi moc líbí a hodnotila jsi to skvěle,taky dávám 9,máš pravdu ,vždy může být ještě něco suprovnější!!
Když jsem si četla některé z těch komentů pod články v bulváru,tak jsem si říkala.Miro,Miro jsi asi trnem v oku všem,když jsi jiný a vybočuješ z řady,máš to těžké,ale my ti fandíme.Jen tak dál!!!

Loneliness

Tynka09 - tynka177.blog.cz | 26.10.2011

Já bych ho ohodnotila také 9 body z 10. Mně se ten klip líbí a hlavně mi strašně sedí k textu té písně, líbí se mi ten záměr... Jediné co jsem nepochopila je ta baba, co mi matlá rtěnku po obličeji, ale co už...( i když zase respekt, byla to dobře zahraná role! :-D) Palec hore!!! ;)
Na povídečku se šíleně těším!!! :)

Záznamy: 1 - 2 zo 2

Pridať nový príspevok